Hej igen! Måste bli bättre på att skriva, men den bra saken är ju att jag har umgåtts med min pojkvän och är ute hela dagarna istället för att sitta med telefon hela tiden.. Men iallafall.. 

Jag är tillbaka i Sverige sedan tre veckor tillbaka! Resan hit va skit! Inte själva flygningen utan alla timmar jag fick vänta i Brisbane och Dubai 😑 inte så kul.. Fick vänta 12 timmar i Brisbane och 17 timmar i Dubai 😴 men de jag tyckte va skönt ändå va att de va så uppdelat hela resan. Flög från cairns till Brisbane, sen Brisbane till Singapore och sen Singapore till Dubai, och sist men inte minst Dubai till Stockholm ! 

Så längsta tiden man satt på plan helt still va 7,5 h nått sånt 😊 

Men nu är jag hemma och njuter för fullt, försöker jobba och träffa vänner och familj innan det är dags att åka tillbaka den 21 aug. 

Sen när jag kommer tillbaka till Australien ska jag och kameron jobba en månad sen bilar vi iväg till Darwin är tanken. Kanske stannar på vägen dit , beror lite på om de finns jobb eller inte. Men när vi flyttar nu ska vi försöka få tag på ett hus. Vi bor i permanent husvagn just nu, och vi betalar $200 i veckan för den, vilket man kan hyra hus för! Jag har absolut inget att bo i husvagn, jag tycker det är jätte mysigt. Men i längden är det skönt med lite bekvämligheter. Typ som att ha en inomhus toalett.. Eller ett riktigt kök skulle vara trevligt också.. 

Sen också är vill jag flytta till Australien permanent, vilket är en process i sig.. Väldigt lång sådan. Men såhär är våra planer nu iaf. Vi kommer åka till Sverige tillsammans omkring juni (då mitt andra års visum går ut) och försöka jobba och hitta nånstans att bo i ett år, kanske åka till Norge och köra en säsong där. Får se. Sen tänkte vi åka till Australien igen och då förhoppningsvis är mitt medborgarskap klart. Och då blir det massa andra större planer som vi funderar på. Men det känns lite för tidigt att få ut med sånt nu (med tanke på alla pessimister där ute). 


Men jag är så kär så hjärtat brister i min charmiga, håriga, sluddrande australiensare ❤ en man jag oavsett vart vi hamnar, vill leva med resten av våra liv! 


Det va lite för nu, ska försöka bli bättre på att skriva 😃