Hej igen! Idag är det torsdag. Imorgon redan kommer mina föräldrar. Om exakt 23 timmar är de här!! Allt känns så overkligt.. Har vart i innisfail sen i mars, bodde på camping när jag först kom hit. Bott hos en gubbe i Babinda en vecka, i Mareeba en nattt, hos en australiensare 1 månad och sen hostel fem månader och nu är jag tillbaka på campingen där allt började. Vilken resa det har varit! Känns så konstigt allting. Som att de inte alls va länge sen jag va här fast ändå så känns de som en evighet sen... Imorgon lämnar jag innisfail för alltid. Jag och mina föräldrar ska resa östkusten ihop hela vägen ner till Sydney.. Sen blir jag i Sydney till maj typ, för då ska jag till Thailand som planen ser ut just nu. Känns så konstigt att åka härifrån. De här är mitt hem nu! 


Prata nyss med mamma i telefon och de är i Dubais flygplats nu och flyger strax hit. Wow.. Helt overkligt. Vet inte vad jag ska säga :) 


Ska fortsätta tvätta nu iaf och packa och fixa. Sen ikväll ska vi ett gäng till stranden och ha picknick:)